U bent hier: Home Links

Enkele intersante links

Organisaties

Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement Het NNK is een vereniging van vakgenoten op het gebied van kwaliteitsmanagement.

MarktOnderzoeksAssociatie  Vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezig houden met marketing research en marketing intelligence.

Nederlands Instituut voor Marketing Het NIMA stimuleert, ontwikkelt en professionaliseert marketeers werkzaam in het marketingvakgebied.

Instituut voor Midden- en kleinbedrijf IMK Intermediair is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesorganisatie in het MKB.

MKBnet De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland is de organisatie van ondernemers die zijn aangesloten en met de overheid overlegt, onderhandelt en samenwerkt.

Kamer van Koophandel De KvK biedt informatie voor ondernemers aan. U vindt hier informatie uit het handelsregister, voorlichting voor starters, informatie over import en export en branche-informatie.
Nieuws & Artikelen

Marketing

Adformatie Over reclame, marketing en media

Adforesult Over Direct marketing & Sales promotion

Tijdschrift voor Marketing Vakblad voor marketeers, in samenwerking met NIMA, met alles over markten, merken, media en middelen.

Nieuws

Fem Business Zakenweekblad FEM Business ordent wekelijks de relevant zakelijke, economische en financiële informatie.

Elsevier Grootste opinieweekblad van Nederland met nieuws, achtergronden en columns.

Holland Management Review HMR is een onafhankelijk en Nederlandstalig informatieblad volledig gewijd aan de theorie en praktijk van management.

Centraal Bureau voor Statistiek Het CBS heeft tot taak het verzamelen, bewerken en publiceren van statistieken ten behoeve van praktijk, beleid en wetenschap

 
chess-queen.jpg
image1110.png